Diensten

Consultancy

Babel IT kan u ondersteunen bij het opzetten, inrichten en verbeteren van uw software ontwikkelprocessen. Ook het opzetten, configureren en tunen van uw Java/JavaEE infrastructuur behoort tot de mogelijkheden.

Software ontwikkeling

Babel IT kan u helpen bij het ontwikkelen van Java/JavaEE-software. Het betreft hier het uitvoerende werk, maar ook coachen en begeleiden. De rol van software architect hebben we in meerdere projecten op ons genomen.

Scrum

Babel IT heeft gecertificeerde Scrum Masters om uw ontwikkelteams te begeleiden en eventueel zelf mee te werken in het team.

Trainingen

Op aanvraag biedt Babel IT op maat gemaakte trainingen op het gebied van Java en JavaEE aan. Het betreft trainingen op gebied van Java-programmering, beheer van JavaEE applicatie-servers (WebSphere, WebLogic, Oracle) en object georiënteerd systeemontwerp (en implementatie).

Audits

Wilt u weten hoe goed u een JavaEE project hebt gedaan of laten doen? Laat Babel IT een onderzoek uitvoeren. U weet meteen waar u staat en krijgt gelijk nuttige tips voor verbetering.